• White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White YouTube Icon

© 1993-2018 by TERMOVENT Komerc d.o.o. All Rights Reserved. Designed by BROX.

Inženjering

Veliko znanje I iskustvo, kao i visok nivo kvaliteta i pouzdanosti HVAC i BMS aplikacija (GMP klase A, B, C i D) doveli su do toga da Termovent postane strateški partner najpoznatijih svetskih proizvođača lekova.

 

Čiste sobe su prostori sa potpuno kontrolisanim okruženjem. Kontrola koncentracije čestica u vazduhu ne postiže se samo filtracijom vazduha. Čiste sobe moraju biti izrađene i da se koriste na način kako bi se minimiziralo unošenje, generacija i zadržavanje čestica unutar prostorije, pri čemu se ostali relevantni parametri (temperatura, vlažnost i pritisak vazduha) moraju kontrolisati u dozvoljenim granicama.

Našim projektima obezbeđujemo postizanje zahtevane klase čistoće vazduha određene prostorije, u skladu sa važećim GMP, FDA i ISO standardima, gde se pored filtracije vazduha, zahteva stalan broj izmena vazduha, održavanje kaskade pritiska između susednih prostorija, temperature i vlažnosti vazduha u uskim granicama, određena brzina i tip strujanja vazduha, kao i način ispiranja prostorije.

"Kvalitet nikada nije bio slučajan; Uvek je rezultat visoke namere, iskrenog napora, inteligentnog pravca i veštog izvršenja;  predstavlja mudar izbor mnogih alternativa."

Willam A. Foster