• White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White YouTube Icon

© 1993-2018 by TERMOVENT Komerc d.o.o. All Rights Reserved. Designed by BROX.

Sertifikati 

U cilju zadovoljenja zahteva klijenata u smislu kvaliteta, zaštite životne sredine i bezbednosti, postavili smo visoke standarde kvaliteta koji predstavljaju polaznu tačku našeg rada. Usmereni ka navedenim ciljevima, naši zaposleni neprekidno rade na unapređenju i optimizaciji kvaliteta proizvoda i usluga. Uspeh takvog pristupa potvrđuju i sertifikati koje posedujemo, a garancija su najviših standarda.

Untitled-1.png
Untitled-3.png
Untitled-4.png
Untitled-5.png
Untitled-5.png

ISO 14001:2004

Sertifikaciono telo CERTIND potvrđuje da Termovent ima dokumentovan, implementiran i održavan sistem upravljanja zaštitom životne sredine za oblast proizvodnje, instalacije i proizvodnje opreme za klimatizaciju, grejanje i hlađenje.

OHSAS 18001:2007

Sertifikaciono telo CERTIND potvrđuje da Termovent ima dokumentovan, implementran i održavan sistem upravljanja zaštitom na radu i bezbednošću radnika, zdravljem i sigurnošću za oblast proizvodnje, instalacije i proizvodnje opreme za klimatizaciju, grejanje I hlađenje.

Untitled-6.png
Untitled-7.png
Untitled-8.png
Untitled-9.png

Kvalitet, sigurnost I funkcionalnost, Termovent panela za izgradnju čistih prostora u skladu sa Ruskim i međunarodnim standardima.

Untitled-10.png
Untitled-11.png

“Naučni insitut za zdravlje deteta” izdao je stručni nalaz kojim potvrđuje da su Termovent paneli u skladu sa higijenskim standardima i sanitarnim regulativama članica Evroazijske carinske unije (Rusija, Belorusija i Kazahstan).

Nagrade i priznanja