• White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White YouTube Icon

© 1993-2018 by TERMOVENT Komerc d.o.o. All Rights Reserved. Designed by BROX.

Posvećeni smo stvaranju idealnih radnih uslova uz minimalne troškove i razvoju proizvoda koji će zadovoljiti stroge zahteve u pogledu kvaliteta i energetske efikasnosti. Uz poštovanje principa održivog razvoja, naši napori su usmereni na razvoj naše kompanije u budućnosti.

Pored prozivodnje i instalacije klima komora, naš proizvodnim program obuhvata i projektovanje, proizvodnju i instalaciju modularnog panel sistema sa primenom u tehnologiji čistih soba (GMP klase A, B, C i D). Zahvaljujući odlučnosti da se obezbedi potpuna i kompletna podrška tokom svih faza realizacije projekta, došlo je do razvoja Sektora za inženjering čistih soba. Uz veliku stručnost našeg inženjerskog kadra, posedujemo i sve relevantne licence za projektovanje, proizvodnju i instalaciju. Naši inženjeri su dobro upoznati sa svim važećim i obaveznim GMP normama i smernicama, kao i standardima u oblasti tehnologije čistih soba. 

Tokom više od dve decenije poslovanja, uspešno smo realizovali stotine projekata širom sveta. Uz neprestano praćenje regulative u našoj delatnosti i poštovanje poslovnih potreba naših klijenata, dogovorenih cena, obima i rokova isporuke projekta, izgradili smo čvrste poslovne odnose kroz saradnju sa najvećim svetskim farmaceutskim kompanijama kao što su: Pfizer Global Manufacturing, Purna Pharmaceuticals, Pharmasyntez, Delpharm, Dishman Netherlands, Tube Souples, Zoetis, Bilthoven Biologicals, Hemofarm, Actavis, Bionika Pharmaceuticals, Wellpharma Medical Solutions.

Istorijat

Naš tim

Menadžment

Dušan Perović

Predsednik

Andrija Perović

CEO

Nikola Mršić

Direktor sektora HVAC OPREMA

Miloš Perović

COO

Direktor sektora ČISTE SOBE

Glišo Prijić

Direktor sektora INŽENJERING

Darko Njegovan
Nenad Gačić
Dragan Šušak
Željko Spasojević
Veljko Petričković

Direktor sektora PROIZVODNJA

Direktor sektora FINANSIJE

Direktor sektora PODRŠKA

Advokat Saradnik

Direktor sektora RAZVOJ

HVAC Oprema

Radoslav Zdravković
Jovan Milivojević

Regionalni menadžer prodaje

Regionalni menadžer prodaje